cumamajunssamaiubesc.com

Cum am ajuns să mă iubesc

Povestea mea

Cine sunt Eu?

Sunt un Suflet venit sa exploreze , sa vindece , sa repare și sa își descopere potențialul cel mai înalt. Parcursul meu nu a fost unul lin. Am fost un copil crescut intr-o epoca in care nu se pupau copiii decât in somn , am fost mânată sa fac o facultate deși sufletul meu voia altceva, m -am căsătorit la terminarea facultății, crescând practic cu fostul meu soț, iar când dezvoltarea noastră ca ființe a luat-o pe căi diferite, am decis ca este mai bine sa ne vedem de vieți separate.

 

Aveam atunci 34 de ani și un copil de 8 ani. Am început atunci o viața de la minus , nu de la 0. Nu știam cum și ce o sa fac. Stăteam cu chirie și trăiam din datorie in datorie.

Relațiile care au urmat după divorț aveau sa îmi aducă iar și iar in atenție ca aveam multe de vindecat și integrat. Dar nu știam nimic despre asta. Știam ca voiam “sa fiu și eu bine“.

Am început sa “mă caut“ cum spun acum frecvent și am urmat tot ce venea către mine: cursuri de “mind set“, de educație financiară, de schimbare tipare comportamentale. Apoi a urmat perioada in care m-a chemat Sufletul către Îngeri și Arhangheli, reconectandu-ma astfel la Divinitate, terapii și cursuri energetice

WhatsApp Image 2022-09-26 at 08.54.44

Până când a venit momentul ca toate sa-mi se așeze și sa mi se releve in cel mai ușor mod pentru mine. Obiectivul meu nu a fost sa devin terapeut. Obiectivul meu era sa fiu eu bine, sa ma înțeleg și sa îmi explorez la maxim potențialul, pentru ca am înțeles ca aceasta viața nu se rezuma doar la material și fizic. Am explorat, am testat, am experimentat și ulterior am găsit in cursuri sau cărți povesti similare cu a mea. Am devenit Terapeut Theta Healing pentru mine și in momentul in care am văzut ca cei din jur văd schimbarea la mine și in mine și își doresc suportul meu, am înțeles ca ma pot pune in slujba oamenilor atât cât îmi este îngăduit sa o fac, aducând un felinar care sa lumineze drumul către Ei.

Faptul ca azi, aici, citești aceste rânduri nu este o întâmplare, si tu știi asta. Aștept sa ne cunoaștem.

Shopping Cart
error: Content is protected !!