cumamajunssamaiubesc.com

Cum am ajuns să mă iubesc

Politica de retur/anulare

Pentru solicitarea rambursării, returnării sau schimbului unei comenzi plasate prin cumamajunssamaiubesc.ro, Dvs. va trebui să contactați Chemical Alternative S.R.L. prin email la cumamajunssamaiubesc@gmail.com, telefonic la 0767737140.
Vă rugăm sa ne comunicați numărul dvs. de comandă pentru a accelera procesul de rambursare în ceea ce privește solicitarea dumneavoastră. Solicitarea pe care o transmiteți va fi analizată în 2 zile și vă vom înștiința prin e-mail despre situația notificării dvs.
Solicitările de rambursare, returnare sau schimb se acceptă în maxim 30 zile de la data plasării Comenzii la Chemical Alternative. La discreția sa, Chemical Alternative poate acorda prelungirea acestei perioade în anumite cazuri speciale și pentru anumite servicii.
În cazul în care doriți să plătiți utilizând altă metodă, puteți anula comanda înainte de procesarea sa. De asemenea, dacă plata nu este primită de noi în termen de 30 zile, Chemical Alternative va anula
Dacă comanda a fost deja livrată și/sau a suferit adaptări, personalizări sau orice alt tip de intervenție specifică cerințelor transmise de utilizatorul final, contravaloarea serviciilor prestate (pentru aceste personalizări/intervenție specific la cererea clientului) va fi scăzută din valoarea rambursată.
Puteți depune cerere pentru anularea comenzii dvs. în aceeași zi în care ați plasat comanda abonamentului. Vă aducem în vedere că, în cazul în care comanda a fost deja livrată în momentul atunci ne este imposibil să aprobăm solicitarea de anulare.
În cazul Politica de rambursare prevalează prezenta politică de rambursare dacă se datorează unei erori din partea cumamajunssamaiubesc.ro, caz în care puteți să depuneți o cerere oficială.
Dacă cererea de rambursare este aprobată de Chemical Alternative, plățile se rambursează după cum urmează:
• Plățile prin card de credit / debit se rambursează în termen de (30) zi lucrătoare;
• Plățile prin transfer bancar și cec se rambursează integral valoarea abonamentului în termen de 30 de zille.

Shopping Cart
error: Content is protected !!